Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47234
Название: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Авторы: Січка, Іван Іванович
Дата публикации: 2022
Издательство: ДВНЗ «УжНУ»
Библиографическое описание: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2022. – 34 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» – це формування компетенцій з технологічних процесів виробництва й реалізації кулінарної , борошняної ,кондитерської продукції та нопоїв у закладах ресторанного господарства із сировини тваринного та рослинного походження із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів механічної,гідромеханічної та теплової кулінарної обробки, комп’ютерних технологій та інших ресурсів, виготовлення продукції корисної,смачної, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для навколишнього середовища;формування навичок та вмінь визначати й оцінювати ознаки, властивості і показники якості продукції ЗРГ, що впливають на рівень забезпечення вимог споживачів у ресторанному бізнесі.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47234
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР ТПРГ 2 к _2022.pdf361.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.