Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48002
Title: ВИКОРИСТАННЯ СТРАТЕГІЇ БЛАКИТНОГО ОКЕАНУ У ПІСЛЯВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕР УКРАЇНИ
Authors: Заячковська, Галина
Тягунова, Наталія
Машіка, Ганна Василівна
Keywords: туризм, Блакитний океан, туристична індустрія
Issue Date: 2023
Publisher: ТОВ "ДКС Центр;Чорноморський національний університетімені Петра Могили
Citation: Заячковська Г. А., Тягунова Н. М., Машіка Г. В.Використання стратегії блакитного океану у післявоєнному відновленні туристичноїта готельно-ресторанної сфер України .Інвестиції:практика та досвід.№ 4 (2023)
Abstract: Щоб ефективно функціонувати у післявоєнних умовах суб'єктам бізнесу туристичної та го- тельно-ресторанної сфер потрібно не орієнтуватися на запеклу боротьбу з конкурентами, а використовувати стратегії Блакитного Океану (за яких така конкуренція відсутня, однак наявні більші можливості зростати та отримувати прибуток). Відтак дослідження спрямоване на виз- начення особливостей використання стратегій Блакитного Океану у післявоєнному відновленні туристичної та готельно-ресторанної сфер України. Для досягнення мети дослідження автори орієнтувалися на методи системного аналізу, класифікації та комбінаторного аналізу (спрямо- ваного на розв'язання задач вибору стратегії розвитку бізнесу та формування елементів ство- рення цінності).
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/48002
ISSN: 2306-6814
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inv+4-2023_St3.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.