Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49378
Title: Якість навчальних досягнень студентів при вивченні правових дисциплін: комплексний підхід до реалізації кредитно-модульної системи (форми контролю, критерії, шкала оцінювання та рівні компетентності студента)
Authors: Туряниця, Вікторія Василівна
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во УжНУ «Говерла»
Citation: Якість навчальних досягнень студентів при вивченні правових дисциплін: комплексний підхід до реалізації кредитно-модульної системи (форми контролю, критерії, шкала оцінювання та рівні компетентності студента) : метод. реком. для студентів усіх рівнів і форм навчання за вимогами болонської системи та вітчизняної нормативно-правової бази. Ужгород : Вид-во УжНУ «Говерла», 2022. 24 с.
Abstract: Методичні рекомендації підготовлені автором на основі законів України про освіту, нормативних документів Міністерства освіти і науки України, Болонської конвенції та практики реалізації кредитно-модульної системи в Україні і, зокрема, в Ужгородському національному університеті з урахуванням процесу реформування вищої освіти до вимог сьогодення і підготовки конкурентоспроможних фахівців, розкриває підходи до реалізації кредитно-модульної системи при вивчення правових дисциплін.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49378
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри теорії та історії держави і права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЯКІСТЬ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ.pdf495.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.