Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49765
Title: | Changes in the production of hungarian chili peppers for the effect of riolitufa and poultry |
Authors: | Márta-Kergyik, Eva Csabai, Judit Mészáros, Orsolya Gonda, Viktória Tarek, Mohamed Cziáky, Zoltán Sağliker, Hüsniye Aka Oláh, Katalin Irinyiné |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Changes in the production of hungarian chili peppers for the effect of riolitufa and poultry / E. Márta-Kergyik, J. Csabai, O. Mészáros, V. Gonda, M. Tarek, Z. Cziáky, H. A. Sağliker, K. I.Oláh // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 96–97. |
Series/Report no.: | Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.); |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49765 |
Appears in Collections: | Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.