Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49765
Название: Changes in the production of hungarian chili peppers for the effect of riolitufa and poultry
Авторы: Márta-Kergyik, Eva
Csabai, Judit
Mészáros, Orsolya
Gonda, Viktória
Tarek, Mohamed
Cziáky, Zoltán
Sağliker, Hüsniye Aka
Oláh, Katalin Irinyiné
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Changes in the production of hungarian chili peppers for the effect of riolitufa and poultry / E. Márta-Kergyik, J. Csabai, O. Mészáros, V. Gonda, M. Tarek, Z. Cziáky, H. A. Sağliker, K. I.Oláh // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 96–97.
Серия/номер: Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.);
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49765
Располагается в коллекциях:Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
96-97.pdf305.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.