Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49765
Назва: | Changes in the production of hungarian chili peppers for the effect of riolitufa and poultry |
Автори: | Márta-Kergyik, Eva Csabai, Judit Mészáros, Orsolya Gonda, Viktória Tarek, Mohamed Cziáky, Zoltán Sağliker, Hüsniye Aka Oláh, Katalin Irinyiné |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Changes in the production of hungarian chili peppers for the effect of riolitufa and poultry / E. Márta-Kergyik, J. Csabai, O. Mészáros, V. Gonda, M. Tarek, Z. Cziáky, H. A. Sağliker, K. I.Oláh // Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. – С. 96–97. |
Серія/номер: | Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.); |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/49765 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали 73 підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія». Том I (23 травня 2019 р.) та Матеріали III міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні». Том II (23 травня 2019 р.) – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2019. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
96-97.pdf | 305.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.