Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПалко, Аліска Іванівна-
dc.contributor.authorКачала, Лариса Олександрівна-
dc.contributor.authorШаркань, Й. П.-
dc.contributor.authorКачала, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-03-31T10:45:42Z-
dc.date.available2023-03-31T10:45:42Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationОсобливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області / А. І. Палко, Л. О. Качала, Й. П. Шаркань, Т. В. Качала // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 17. – С. 213–216. – Бібліогр. : с. 216 (11 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049-
dc.description.abstractThe contamination of foodstuffs and foodrations has been studied in the region. It has been revealed that some foodstuffs are not fit for use because of the amount of heavy metals being present in them. It has also been stated that food ration contamination in the region depends on the landscape, water and soil contaminationsuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.subjectконтамінаціяuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectважкі металиuk
dc.subjectхарчовий раціонuk
dc.subjectcontaminationuk
dc.subjectfoodstuffsuk
dc.subjectheavy metalsuk
dc.subjectfoodrationuk
dc.titleОсобливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській областіuk
dc.title.alternativeТhе pecularities of food-staffs and dіет contamination with heavy metals in Transcarpatian region of Ukraineuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 17 – 2002

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСОБЛИВОСТІ КОНТАМІНАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf4.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.