Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палко, Аліска Іванівна | - |
dc.contributor.author | Качала, Лариса Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шаркань, Й. П. | - |
dc.contributor.author | Качала, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-31T10:45:42Z | - |
dc.date.available | 2023-03-31T10:45:42Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області / А. І. Палко, Л. О. Качала, Й. П. Шаркань, Т. В. Качала // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 17. – С. 213–216. – Бібліогр. : с. 216 (11 назв). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049 | - |
dc.description.abstract | The contamination of foodstuffs and foodrations has been studied in the region. It has been revealed that some foodstuffs are not fit for use because of the amount of heavy metals being present in them. It has also been stated that food ration contamination in the region depends on the landscape, water and soil contaminations | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ | uk |
dc.subject | контамінація | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | важкі метали | uk |
dc.subject | харчовий раціон | uk |
dc.subject | contamination | uk |
dc.subject | foodstuffs | uk |
dc.subject | heavy metals | uk |
dc.subject | foodration | uk |
dc.title | Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області | uk |
dc.title.alternative | Тhе pecularities of food-staffs and dіет contamination with heavy metals in Transcarpatian region of Ukraine | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 17 – 2002 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ КОНТАМІНАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 4.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.