Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Название: | Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області |
Другие названия: | Тhе pecularities of food-staffs and dіет contamination with heavy metals in Transcarpatian region of Ukraine |
Авторы: | Палко, Аліска Іванівна Качала, Лариса Олександрівна Шаркань, Й. П. Качала, Т. В. |
Ключевые слова: | контамінація, харчові продукти, важкі метали, харчовий раціон, contamination, foodstuffs, heavy metals, foodration |
Дата публикации: | 2002 |
Издательство: | УжНУ |
Библиографическое описание: | Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області / А. І. Палко, Л. О. Качала, Й. П. Шаркань, Т. В. Качала // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 17. – С. 213–216. – Бібліогр. : с. 216 (11 назв). – Рез. англ. |
Краткий осмотр (реферат): | The contamination of foodstuffs and foodrations has been studied in the region. It has been revealed that some foodstuffs are not fit for use because of the amount of heavy metals being present in them. It has also been stated that food ration contamination in the region depends on the landscape, water and soil contaminations |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 17 – 2002 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ КОНТАМІНАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf | 4.62 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.