Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Название: Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області
Другие названия: Тhе pecularities of food-staffs and dіет contamination with heavy metals in Transcarpatian region of Ukraine
Авторы: Палко, Аліска Іванівна
Качала, Лариса Олександрівна
Шаркань, Й. П.
Качала, Т. В.
Ключевые слова: контамінація, харчові продукти, важкі метали, харчовий раціон, contamination, foodstuffs, heavy metals, foodration
Дата публикации: 2002
Издательство: УжНУ
Библиографическое описание: Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області / А. І. Палко, Л. О. Качала, Й. П. Шаркань, Т. В. Качала // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 17. – С. 213–216. – Бібліогр. : с. 216 (11 назв). – Рез. англ.
Краткий осмотр (реферат): The contamination of foodstuffs and foodrations has been studied in the region. It has been revealed that some foodstuffs are not fit for use because of the amount of heavy metals being present in them. It has also been stated that food ration contamination in the region depends on the landscape, water and soil contaminations
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 17 – 2002

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОСОБЛИВОСТІ КОНТАМІНАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf4.62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.