Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Title: Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області
Other Titles: Тhе pecularities of food-staffs and dіет contamination with heavy metals in Transcarpatian region of Ukraine
Authors: Палко, Аліска Іванівна
Качала, Лариса Олександрівна
Шаркань, Й. П.
Качала, Т. В.
Keywords: контамінація, харчові продукти, важкі метали, харчовий раціон, contamination, foodstuffs, heavy metals, foodration
Issue Date: 2002
Publisher: УжНУ
Citation: Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області / А. І. Палко, Л. О. Качала, Й. П. Шаркань, Т. В. Качала // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 17. – С. 213–216. – Бібліогр. : с. 216 (11 назв). – Рез. англ.
Abstract: The contamination of foodstuffs and foodrations has been studied in the region. It has been revealed that some foodstuffs are not fit for use because of the amount of heavy metals being present in them. It has also been stated that food ration contamination in the region depends on the landscape, water and soil contaminations
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 17 – 2002

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСОБЛИВОСТІ КОНТАМІНАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf4.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.