Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Назва: Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області
Інші назви: Тhе pecularities of food-staffs and dіет contamination with heavy metals in Transcarpatian region of Ukraine
Автори: Палко, Аліска Іванівна
Качала, Лариса Олександрівна
Шаркань, Й. П.
Качала, Т. В.
Ключові слова: контамінація, харчові продукти, важкі метали, харчовий раціон, contamination, foodstuffs, heavy metals, foodration
Дата публікації: 2002
Видавництво: УжНУ
Бібліографічний опис: Особливості контамінації харчових продуктів та добових харчових раціонів важкими металами в Закарпатській області / А. І. Палко, Л. О. Качала, Й. П. Шаркань, Т. В. Качала // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 17. – С. 213–216. – Бібліогр. : с. 216 (11 назв). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): The contamination of foodstuffs and foodrations has been studied in the region. It has been revealed that some foodstuffs are not fit for use because of the amount of heavy metals being present in them. It has also been stated that food ration contamination in the region depends on the landscape, water and soil contaminations
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50049
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 17 – 2002

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ КОНТАМІНАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf4.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.