Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53034
Назва: Мета і функції управління прибутком на підприємстві в сучасних ринкових умовах
Автори: Манівчук, Яніна Ігорівна
Ключові слова: прибуток, дохід (виручка) від реалізації продукції, товарів, робіт, валовий прибуток, фінансовий результат, від операційної діяльності, валові витрати, точка беззбитковості, дивідендна політика, коефіцієнт дивідендних виплат
Дата публікації: 2008
Видавництво: УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Манівчук, Я. І. Мета і функції управління прибутком на підприємстві в сучасних ринкових умовах / Я. І. Манівчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Надь та ін. – Ужгород : Говерла, 2008. – Вип. 26. – С.145-155. – Бібліогр.:с.155 (10 назв).
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто та проаналізовано кінцевий фінансовий результат господарської діяльності - прибуток як фінансову категорію, що характеризує ефективність виробництва та свідчить про обсяг і якість виробленої продукції, стан продуктивності, рівень собівартості. Подано окремі дефініції поняття прибутку сучасними вітчизняними та зарубіжними вченими та науковцями. Особлива увага приділена проблемам розподілу та використання прибутку на сучасних підприємствах. Подано аналіз дивідендної політики підприємства, яка представляє собою складову частину загальної фінансової стратегії і політики формування власних фінансових ресурсів, що полягає в оптимізації пропорцій між частинами прибутку, що споживається і капіталізується, з метою забезпечення зростання ринкової вартості акцій.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1SozSUGypUXCqMONxxUXvh33RasZsrZwF/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53034
Розташовується у зібраннях:Економіка. Випуск 26 - 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ек. Вип. 26. 2008 Тит..pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.