Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоробко, Ігор-
dc.date.accessioned2023-09-19T10:40:48Z-
dc.date.available2023-09-19T10:40:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоробко І. Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів внз) / І. Коробко // Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру: збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (9 червня 2023 р.). — Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023. — С. 58-63.uk
dc.identifier.isbn978-617-7825-99-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896-
dc.language.isoukuk
dc.titleДослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів ВНЗ)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ Споживання.pdf711.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.