Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коробко, Ігор | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-19T10:40:48Z | - |
dc.date.available | 2023-09-19T10:40:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Коробко І. Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів внз) / І. Коробко // Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру: збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (9 червня 2023 р.). — Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023. — С. 58-63. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7825-99-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів ВНЗ) | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ Споживання.pdf | 711.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.