Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896
Title: | Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів ВНЗ) |
Authors: | Коробко, Ігор |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Коробко І. Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів внз) / І. Коробко // Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру: збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (9 червня 2023 р.). — Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023. — С. 58-63. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896 |
ISBN: | 978-617-7825-99-8 |
Appears in Collections: | Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ Споживання.pdf | 711.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.