Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896
Title: Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів ВНЗ)
Authors: Коробко, Ігор
Issue Date: 2023
Citation: Коробко І. Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів внз) / І. Коробко // Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру: збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (9 червня 2023 р.). — Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023. — С. 58-63.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896
ISBN: 978-617-7825-99-8
Appears in Collections:Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ Споживання.pdf711.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.