Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896
Название: | Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів ВНЗ) |
Авторы: | Коробко, Ігор |
Дата публикации: | 2023 |
Библиографическое описание: | Коробко І. Дослідження рівня споживання молоддю харчової солі як чинника негативного впливу на здоров’я людини (на прикладі студентів молодших курсів внз) / І. Коробко // Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру: збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (9 червня 2023 р.). — Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023. — С. 58-63. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53896 |
ISBN: | 978-617-7825-99-8 |
Располагается в коллекциях: | Особливості підготовки спеціалістів по збереженню та зміцненню здоров’я населення в надзвичайних ситуаціях глобального характеру |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ Споживання.pdf | 711.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.