Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorМалец, Віктор Дюлович-
dc.date.accessioned2023-09-22T09:25:48Z-
dc.date.available2023-09-22T09:25:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКОРСАК Р., ГУШТАН Т., МАЛЕЦ В. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ. ПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ.Випуск 82. 2023. С. 45-48uk
dc.identifier.issnISSN (Print): 2524-0897-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53966-
dc.descriptionПитання розроблення та впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах харчування набуло актуального звучання, особливо в умовах інтегрування України в Європейський Союз та просування на зарубіжні ринки виробництва і послугuk
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах харчування, що набуло актуального звучання, особливо в умовах інтегрування України в Європейський Союз та просування на зарубіжні ринки виробництва і послуг. Адже гостро постала проблема гарантування належної якості та безпечності продукції ресторанного господарства, яке є важливою складовою вторинного сектора економіки, що набув, у нашій державі ознак перспективного зростання до початку військової агресії. Автори статті вважають, що компанія «Chiken HUT» вибудувала достатньо логічну та діючу схему забезпечення своєї мережі якісними та безпечними складовими стандартизованого меню знявши з себе левову частку затрат на створення з «нуля» дорогого вартісного виробничого циклу і забезпечення систем контролю та звітності. Це дозволяє утримувати фактично єдиний рівень цін на продукцію в закладах мережі по Україніuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім «Гельветика» 2023uk
dc.subjectНАССР, система харчової безпеки, аналіз ризиків та небезпек, підприємство «Chiken HUT», стандарти контролю якості харчових продуктів, ефективність впровадження.uk
dc.titleАНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇuk
dc.title.alternativeANALYSIS OF THE ECONOMIC EFFICIENCY OF THE IMPLEMENTATION OF THE NASR SYSTEM, ON THE EXAMPLE OF THE "CHICKEN HUT" ENTERPRISE, AS ONE OF THE ELEMENTS OF EUROPEAN INTEGRATIONuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПРЕС №82_2023.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.