Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53966
Название: | АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ |
Другие названия: | ANALYSIS OF THE ECONOMIC EFFICIENCY OF THE IMPLEMENTATION OF THE NASR SYSTEM, ON THE EXAMPLE OF THE "CHICKEN HUT" ENTERPRISE, AS ONE OF THE ELEMENTS OF EUROPEAN INTEGRATION |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна Малец, Віктор Дюлович |
Ключевые слова: | НАССР, система харчової безпеки, аналіз ризиків та небезпек, підприємство «Chiken HUT», стандарти контролю якості харчових продуктів, ефективність впровадження. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Видавничий дім «Гельветика» 2023 |
Библиографическое описание: | КОРСАК Р., ГУШТАН Т., МАЛЕЦ В. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ. ПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ.Випуск 82. 2023. С. 45-48 |
Краткий осмотр (реферат): | Стаття присвячена дослідженню впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах харчування, що набуло актуального звучання, особливо в умовах інтегрування України в Європейський Союз та просування на зарубіжні ринки виробництва і послуг. Адже гостро постала проблема гарантування належної якості та безпечності продукції ресторанного господарства, яке є важливою складовою вторинного сектора економіки, що набув, у нашій державі ознак перспективного зростання до початку військової агресії. Автори статті вважають, що компанія «Chiken HUT» вибудувала достатньо логічну та діючу схему забезпечення своєї мережі якісними та безпечними складовими стандартизованого меню знявши з себе левову частку затрат на створення з «нуля» дорогого вартісного виробничого циклу і забезпечення систем контролю та звітності. Це дозволяє утримувати фактично єдиний рівень цін на продукцію в закладах мережі по Україні |
Описание: | Питання розроблення та впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах харчування набуло актуального звучання, особливо в умовах інтегрування України в Європейський Союз та просування на зарубіжні ринки виробництва і послуг |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53966 |
ISSN: | ISSN (Print): 2524-0897 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПРЕС №82_2023.pdf | 3.02 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.