Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53966
Назва: АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ
Інші назви: ANALYSIS OF THE ECONOMIC EFFICIENCY OF THE IMPLEMENTATION OF THE NASR SYSTEM, ON THE EXAMPLE OF THE "CHICKEN HUT" ENTERPRISE, AS ONE OF THE ELEMENTS OF EUROPEAN INTEGRATION
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Малец, Віктор Дюлович
Ключові слова: НАССР, система харчової безпеки, аналіз ризиків та небезпек, підприємство «Chiken HUT», стандарти контролю якості харчових продуктів, ефективність впровадження.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика» 2023
Бібліографічний опис: КОРСАК Р., ГУШТАН Т., МАЛЕЦ В. АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР, НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «CHICKEN HUT», ЯК ОДНОГО З ЕЛЕМЕНТІВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ. ПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ.Випуск 82. 2023. С. 45-48
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах харчування, що набуло актуального звучання, особливо в умовах інтегрування України в Європейський Союз та просування на зарубіжні ринки виробництва і послуг. Адже гостро постала проблема гарантування належної якості та безпечності продукції ресторанного господарства, яке є важливою складовою вторинного сектора економіки, що набув, у нашій державі ознак перспективного зростання до початку військової агресії. Автори статті вважають, що компанія «Chiken HUT» вибудувала достатньо логічну та діючу схему забезпечення своєї мережі якісними та безпечними складовими стандартизованого меню знявши з себе левову частку затрат на створення з «нуля» дорогого вартісного виробничого циклу і забезпечення систем контролю та звітності. Це дозволяє утримувати фактично єдиний рівень цін на продукцію в закладах мережі по Україні
Опис: Питання розроблення та впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах харчування набуло актуального звучання, особливо в умовах інтегрування України в Європейський Союз та просування на зарубіжні ринки виробництва і послуг
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53966
ISSN: ISSN (Print): 2524-0897
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПРЕС №82_2023.pdf3.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.