Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
Title: Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід
Authors: Кушнір, Юрій Борисович
Keywords: експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід, заготівля дикорослих ягід
Issue Date: 2003
Publisher: ПП "Ліра"
Citation: Кушнір, Ю. Б. Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід / Ю. Б. Кушнір // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 13. – С. 26-30. – Бібліогр.: с. 30 (15 назв). – Рез. укр.
Abstract: Потужним резервом економічного зростання Закарпаття є нарощення обсягів виробництва екологі­чно чистої продукції. Суттєво розширює можливості збільшення відповідного виробництва наяв­ність значних експлуатаційних ресурсів дикорослих плодів і ягід. У статті на основі зведення наяв­них даних щодо їх обсягів, вивчення архівних та статистичних джерел визначено експлуатаційні ре­сурси дикорослих плодів і ягід регіону; на основі аналізу заготівель дикорослих чорниці, ожини, мали­ни визначено райони, які повинні спеціалізуватися на їх заготівлі та переробці.
Description: https://drive.google.com/file/d/1HuXzZqGH8oXaJvFbkv4GBizJMn5v0CFX/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 13 - 2003

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип. 13. 2003.pdf173.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.