Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
Title: | Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід |
Authors: | Кушнір, Юрій Борисович |
Keywords: | експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід, заготівля дикорослих ягід |
Issue Date: | 2003 |
Publisher: | ПП "Ліра" |
Citation: | Кушнір, Ю. Б. Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід / Ю. Б. Кушнір // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 13. – С. 26-30. – Бібліогр.: с. 30 (15 назв). – Рез. укр. |
Abstract: | Потужним резервом економічного зростання Закарпаття є нарощення обсягів виробництва екологічно чистої продукції. Суттєво розширює можливості збільшення відповідного виробництва наявність значних експлуатаційних ресурсів дикорослих плодів і ягід. У статті на основі зведення наявних даних щодо їх обсягів, вивчення архівних та статистичних джерел визначено експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід регіону; на основі аналізу заготівель дикорослих чорниці, ожини, малини визначено райони, які повинні спеціалізуватися на їх заготівлі та переробці. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1HuXzZqGH8oXaJvFbkv4GBizJMn5v0CFX/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215 |
ISSN: | 0869-0782 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 13 - 2003 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Вип. 13. 2003.pdf | 173.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.