Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
Назва: Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід
Автори: Кушнір, Юрій Борисович
Ключові слова: експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід, заготівля дикорослих ягід
Дата публікації: 2003
Видавництво: ПП "Ліра"
Бібліографічний опис: Кушнір, Ю. Б. Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід / Ю. Б. Кушнір // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 13. – С. 26-30. – Бібліогр.: с. 30 (15 назв). – Рез. укр.
Короткий огляд (реферат): Потужним резервом економічного зростання Закарпаття є нарощення обсягів виробництва екологі­чно чистої продукції. Суттєво розширює можливості збільшення відповідного виробництва наяв­ність значних експлуатаційних ресурсів дикорослих плодів і ягід. У статті на основі зведення наяв­них даних щодо їх обсягів, вивчення архівних та статистичних джерел визначено експлуатаційні ре­сурси дикорослих плодів і ягід регіону; на основі аналізу заготівель дикорослих чорниці, ожини, мали­ни визначено райони, які повинні спеціалізуватися на їх заготівлі та переробці.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1HuXzZqGH8oXaJvFbkv4GBizJMn5v0CFX/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
ISSN: 0869-0782
Розташовується у зібраннях:2003 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тит. Ек. Вип. 13. 2003.pdf173.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.