Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
Название: Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід
Авторы: Кушнір, Юрій Борисович
Ключевые слова: експлуатаційні ресурси дикорослих плодів і ягід, заготівля дикорослих ягід
Дата публикации: 2003
Издательство: ПП "Ліра"
Библиографическое описание: Кушнір, Ю. Б. Обґрунтування територіальної спеціалізації заготівлі й переробки дикорослих плодів і ягід / Ю. Б. Кушнір // Науковий вісник Ужгородського університету / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2003. – Вип. 13. – С. 26-30. – Бібліогр.: с. 30 (15 назв). – Рез. укр.
Краткий осмотр (реферат): Потужним резервом економічного зростання Закарпаття є нарощення обсягів виробництва екологі­чно чистої продукції. Суттєво розширює можливості збільшення відповідного виробництва наяв­ність значних експлуатаційних ресурсів дикорослих плодів і ягід. У статті на основі зведення наяв­них даних щодо їх обсягів, вивчення архівних та статистичних джерел визначено експлуатаційні ре­сурси дикорослих плодів і ягід регіону; на основі аналізу заготівель дикорослих чорниці, ожини, мали­ни визначено райони, які повинні спеціалізуватися на їх заготівлі та переробці.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1HuXzZqGH8oXaJvFbkv4GBizJMn5v0CFX/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54215
ISSN: 0869-0782
Располагается в коллекциях:2003 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 13

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тит. Ек. Вип. 13. 2003.pdf173.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.