Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorКоваль, Олександр Дмитрович-
dc.contributor.authorМондич, Діана-
dc.date.accessioned2024-01-08T11:22:20Z-
dc.date.available2024-01-08T11:22:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКорсак Р., Коваль О., Мондич Д. Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2023.с.199-202uk
dc.identifier.issn978-617 -80038003-18 -0-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267-
dc.descriptionГосподарська діяльність ресторанних підприємств України орієнтована на отри-мання прибутку для умови функціонування як самостійного підприємства, так і орга-нізаційних підрозділів інших об’єктів: готелів, торгових центрів, транспортних засобів тощо.uk
dc.description.abstractРинок ресторанного бізнесу належать до базової туристичної інфраструктури. Навантаження на ресторанні заклади обумовлена кількістю туристами, що країну. Перспективний розвиток ресторанів, сприяє появі сучасних ресторанних госпо-дарств призначених як для мешканців, так і для гостей. У контексті зазначеного відмітимо, що сьогодні, вітчизняний ринок ресторанного бізнесу – це галузь гостин-ності, яка включає надання послуг із забезпечення фізіологічних потреб споживача у харчуванніuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectРесторанний бізнесuk
dc.titleСучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні.uk
dc.title.alternativeСучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.