Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Коваль, Олександр Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Мондич, Діана | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-08T11:22:20Z | - |
dc.date.available | 2024-01-08T11:22:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2023.с.199-202 | uk |
dc.identifier.issn | 978-617 -80038003-18 -0 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267 | - |
dc.description | Господарська діяльність ресторанних підприємств України орієнтована на отри-мання прибутку для умови функціонування як самостійного підприємства, так і орга-нізаційних підрозділів інших об’єктів: готелів, торгових центрів, транспортних засобів тощо. | uk |
dc.description.abstract | Ринок ресторанного бізнесу належать до базової туристичної інфраструктури. Навантаження на ресторанні заклади обумовлена кількістю туристами, що країну. Перспективний розвиток ресторанів, сприяє появі сучасних ресторанних госпо-дарств призначених як для мешканців, так і для гостей. У контексті зазначеного відмітимо, що сьогодні, вітчизняний ринок ресторанного бізнесу – це галузь гостин-ності, яка включає надання послуг із забезпечення фізіологічних потреб споживача у харчуванні | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | Ресторанний бізнес | uk |
dc.title | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. | uk |
dc.title.alternative | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. - СУЧАСНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ.pdf | 351.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.