Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267
Назва: Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні.
Інші назви: Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні.
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Коваль, Олександр Дмитрович
Мондич, Діана
Ключові слова: Ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2023.с.199-202
Короткий огляд (реферат): Ринок ресторанного бізнесу належать до базової туристичної інфраструктури. Навантаження на ресторанні заклади обумовлена кількістю туристами, що країну. Перспективний розвиток ресторанів, сприяє появі сучасних ресторанних госпо-дарств призначених як для мешканців, так і для гостей. У контексті зазначеного відмітимо, що сьогодні, вітчизняний ринок ресторанного бізнесу – це галузь гостин-ності, яка включає надання послуг із забезпечення фізіологічних потреб споживача у харчуванні
Опис: Господарська діяльність ресторанних підприємств України орієнтована на отри-мання прибутку для умови функціонування як самостійного підприємства, так і орга-нізаційних підрозділів інших об’єктів: готелів, торгових центрів, транспортних засобів тощо.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267
ISSN: 978-617 -80038003-18 -0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.