Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267
Назва: | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. |
Інші назви: | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Коваль, Олександр Дмитрович Мондич, Діана |
Ключові слова: | Ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2023.с.199-202 |
Короткий огляд (реферат): | Ринок ресторанного бізнесу належать до базової туристичної інфраструктури. Навантаження на ресторанні заклади обумовлена кількістю туристами, що країну. Перспективний розвиток ресторанів, сприяє появі сучасних ресторанних госпо-дарств призначених як для мешканців, так і для гостей. У контексті зазначеного відмітимо, що сьогодні, вітчизняний ринок ресторанного бізнесу – це галузь гостин-ності, яка включає надання послуг із забезпечення фізіологічних потреб споживача у харчуванні |
Опис: | Господарська діяльність ресторанних підприємств України орієнтована на отри-мання прибутку для умови функціонування як самостійного підприємства, так і орга-нізаційних підрозділів інших об’єктів: готелів, торгових центрів, транспортних засобів тощо. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267 |
ISSN: | 978-617 -80038003-18 -0 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. - СУЧАСНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ.pdf | 351.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.