Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267
Title: | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. |
Other Titles: | Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Коваль, Олександр Дмитрович Мондич, Діана |
Keywords: | Ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. Сучасні чинники розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2023.с.199-202 |
Abstract: | Ринок ресторанного бізнесу належать до базової туристичної інфраструктури. Навантаження на ресторанні заклади обумовлена кількістю туристами, що країну. Перспективний розвиток ресторанів, сприяє появі сучасних ресторанних госпо-дарств призначених як для мешканців, так і для гостей. У контексті зазначеного відмітимо, що сьогодні, вітчизняний ринок ресторанного бізнесу – це галузь гостин-ності, яка включає надання послуг із забезпечення фізіологічних потреб споживача у харчуванні |
Description: | Господарська діяльність ресторанних підприємств України орієнтована на отри-мання прибутку для умови функціонування як самостійного підприємства, так і орга-нізаційних підрозділів інших об’єктів: готелів, торгових центрів, транспортних засобів тощо. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57267 |
ISSN: | 978-617 -80038003-18 -0 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Коваль О., Мондич Д. - СУЧАСНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ.pdf | 351.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.