Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61263
Назва: | Екологічні аспекти формування агротуристичних бренд-технологій |
Автори: | Газуда, Леся Михайлівна Волощук, Надія Юріївна Семененко, Ігор Сергійович |
Ключові слова: | екологічні аспекти, агротуристичні бренд-технології, ко-брендингові альянси, екологічно чиста продукція |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Газуда Л. М., Волощук Н. Ю., Семененко І. С. Екологічні аспекти формування агротуристичних бренд-технологій. «Агробізнес 2023: рік в умовах воєнного стану»: зб.Всеукр. наук. конф. (19 квітня 2023 року). К. : КНЕУ, 2023. С.98–100. |
Серія/номер: | Агробізнес 2023: рік в умовах воєнного стану; |
Короткий огляд (реферат): | Окреслено екологічні аспекти формування агротуристичних бренд- технологій. Обґрунтовано особливості їх задіяння у забезпеченні розвитку аграрної і туристичної сфери на регіональному рівні. Відмічено конкурентні переваги формування ко-брендингових альянсів з їх позитивним впливом на забезпечення соціально-економічного й екологічного розвитку регіону в цілому, і сільських територій, зокрема. Зазначено вагомість активізації процесів екологізації аграрного господарювання і виробництва екологічно чистої та органічної продукції. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61263 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
98-100.pdf | 290.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.