Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61280
Назва: | Маркетингові підходи до формування технологій брендингу у сфері використання аграрних ресурсів |
Автори: | Газуда, Михайло Васильович Газуда, Сергій Михайлович Білей, Євгеній Володимирович |
Ключові слова: | маркетингові підходи, технології брендингу, аграрне господарювання, продовольча продукція, аграрні ресурси, побудова сильного бренду, цифровий маркетинг |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Газуда М. В., Газуда С. М., Білей Є. В. Маркетингові підходи до формування технологій брендингу у сфері використання аграрних ресурсів. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка. 2023. Вип. 1(61). С. 50–55. |
Серія/номер: | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка; |
Короткий огляд (реферат): | У статті виокремлено маркетингові підходи до формування технологій брендингу у сфері використання аграрних ресурсів. Окреслено необхідність формування брендингу, що базуватиметься на врахуванні комплексності маркетингових підходів, які охоплюватимуть моніторинг аграрного ринку, вивчення споживчих потреб, оцінювання результатів дослідження, планування й пошук нових можливостей просування аграрної продукції на ринок. Зазначено, що в такому контексті акцентується увага на створенні власного корпоративного стилю суб’єкта аграрного господарювання, здійснення цілеспрямованої рекламної компанії, досконалого дизайну продукту, очікуваного й асоціативного сприйняття споживачем бренду. Акцентовано увагу на вагомості запровадження цифрового маркетингу відповідно до сучасних вимог аграрного господарювання. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61280 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
278380.pdf | 433.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.