Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2024-05-29T12:15:36Z-
dc.date.available2024-05-29T12:15:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 239-242uk
dc.identifier.isbn978-617-554-241-5-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601-
dc.descriptionРозглянуті стратегії дозволять не тільки підняти якість готельно-ресторанної освіти в Україні на новий рівень, але й забезпечити її відповідність міжнародним стандартам та потре-бам глобального ринку праці.uk
dc.description.abstractНаукова актуальність дослідження полягає в тому, що го-тельно-ресторанна освіта є ключовим чинником для розвитку туристичної галузі та гостинності в будь-якій країні, включаючи Україну. Враховуючи швидко зростаючу конкуренцію на міжна-родному ринку, важливо, щоб українські навчальні програми відповідали сучасним вимогам та стандартам, в тому числі тим, які застосовуються в Європейському Союзіuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДрогобич: Видавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseries;Том ІІ-
dc.subjectГотельно-ресторанна освіта, гостинність, фахівці, здобувачіuk
dc.titleКорсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах Україниuk
dc.title.alternativeГотельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах Україниuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.