Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
Название: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України
Другие названия: Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: Готельно-ресторанна освіта, гостинність, фахівці, здобувачі
Дата публикации: 2024
Издательство: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 239-242
Серия/номер: ;Том ІІ
Краткий осмотр (реферат): Наукова актуальність дослідження полягає в тому, що го-тельно-ресторанна освіта є ключовим чинником для розвитку туристичної галузі та гостинності в будь-якій країні, включаючи Україну. Враховуючи швидко зростаючу конкуренцію на міжна-родному ринку, важливо, щоб українські навчальні програми відповідали сучасним вимогам та стандартам, в тому числі тим, які застосовуються в Європейському Союзі
Описание: Розглянуті стратегії дозволять не тільки підняти якість готельно-ресторанної освіти в Україні на новий рівень, але й забезпечити її відповідність міжнародним стандартам та потре-бам глобального ринку праці.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
ISBN: 978-617-554-241-5
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.