Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
Назва: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України
Інші назви: Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: Готельно-ресторанна освіта, гостинність, фахівці, здобувачі
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 239-242
Серія/номер: ;Том ІІ
Короткий огляд (реферат): Наукова актуальність дослідження полягає в тому, що го-тельно-ресторанна освіта є ключовим чинником для розвитку туристичної галузі та гостинності в будь-якій країні, включаючи Україну. Враховуючи швидко зростаючу конкуренцію на міжна-родному ринку, важливо, щоб українські навчальні програми відповідали сучасним вимогам та стандартам, в тому числі тим, які застосовуються в Європейському Союзі
Опис: Розглянуті стратегії дозволять не тільки підняти якість готельно-ресторанної освіти в Україні на новий рівень, але й забезпечити її відповідність міжнародним стандартам та потре-бам глобального ринку праці.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
ISBN: 978-617-554-241-5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.