Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
Title: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України
Other Titles: Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Keywords: Готельно-ресторанна освіта, гостинність, фахівці, здобувачі
Issue Date: 2024
Publisher: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 239-242
Series/Report no.: ;Том ІІ
Abstract: Наукова актуальність дослідження полягає в тому, що го-тельно-ресторанна освіта є ключовим чинником для розвитку туристичної галузі та гостинності в будь-якій країні, включаючи Україну. Враховуючи швидко зростаючу конкуренцію на міжна-родному ринку, важливо, щоб українські навчальні програми відповідали сучасним вимогам та стандартам, в тому числі тим, які застосовуються в Європейському Союзі
Description: Розглянуті стратегії дозволять не тільки підняти якість готельно-ресторанної освіти в Україні на новий рівень, але й забезпечити її відповідність міжнародним стандартам та потре-бам глобального ринку праці.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
ISBN: 978-617-554-241-5
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.