Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601
Title: | Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України |
Other Titles: | Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Готельно-ресторанна освіта, гостинність, фахівці, здобувачі |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 239-242 |
Series/Report no.: | ;Том ІІ |
Abstract: | Наукова актуальність дослідження полягає в тому, що го-тельно-ресторанна освіта є ключовим чинником для розвитку туристичної галузі та гостинності в будь-якій країні, включаючи Україну. Враховуючи швидко зростаючу конкуренцію на міжна-родному ринку, важливо, щоб українські навчальні програми відповідали сучасним вимогам та стандартам, в тому числі тим, які застосовуються в Європейському Союзі |
Description: | Розглянуті стратегії дозволять не тільки підняти якість готельно-ресторанної освіти в Україні на новий рівень, але й забезпечити її відповідність міжнародним стандартам та потре-бам глобального ринку праці. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62601 |
ISBN: | 978-617-554-241-5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р. - ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА. ВИКОРИСТАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ У НАВЧАЛЬНИХ ПРОГРАМАХ.pdf | 307.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.