Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716
Title: | Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України |
Other Titles: | Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України |
Authors: | Сакаль, Тетяна Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Сак спеціалісти, фахівці, готельно-ресторанний сектор України |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України.аука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С.255-258 |
Abstract: | Актуальність наукового дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України визначаєть-ся рядом об’єктивних факторів, що впливають на цю сферу. Перш за все, готельно-ресторанна індустрія є однією з ключових галузей української економіки, яка постійно зростає та розвивається. Зро-стання туристичного потоку та розширення готельної мережі створюють попит на кваліфікований персонал у цьому секторі. Проте, наразі існує проблема нестачі адекватно підготовлених фахівців, зокрема, знань англійської мови, культурології, кулінарії, сервісу та управління |
Description: | дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України є актуальним і важливим з метою забезпечення якісного розвитку галузі, підвищення її конкурентоспроможності та задоволення зростаючого попиту на кваліфікований персонал. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716 |
ISBN: | 978-617-554-241-5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сакаль Т., Корсак Р. - ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ.pdf | 306.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.