Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716
Title: Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України
Other Titles: Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України
Authors: Сакаль, Тетяна
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: Сак спеціалісти, фахівці, готельно-ресторанний сектор України
Issue Date: 2024
Publisher: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України.аука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С.255-258
Abstract: Актуальність наукового дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України визначаєть-ся рядом об’єктивних факторів, що впливають на цю сферу. Перш за все, готельно-ресторанна індустрія є однією з ключових галузей української економіки, яка постійно зростає та розвивається. Зро-стання туристичного потоку та розширення готельної мережі створюють попит на кваліфікований персонал у цьому секторі. Проте, наразі існує проблема нестачі адекватно підготовлених фахівців, зокрема, знань англійської мови, культурології, кулінарії, сервісу та управління
Description: дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України є актуальним і важливим з метою забезпечення якісного розвитку галузі, підвищення її конкурентоспроможності та задоволення зростаючого попиту на кваліфікований персонал.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716
ISBN: 978-617-554-241-5
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.