Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716
Название: Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України
Другие названия: Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України
Авторы: Сакаль, Тетяна
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: Сак спеціалісти, фахівці, готельно-ресторанний сектор України
Дата публикации: 2024
Издательство: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України.аука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С.255-258
Краткий осмотр (реферат): Актуальність наукового дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України визначаєть-ся рядом об’єктивних факторів, що впливають на цю сферу. Перш за все, готельно-ресторанна індустрія є однією з ключових галузей української економіки, яка постійно зростає та розвивається. Зро-стання туристичного потоку та розширення готельної мережі створюють попит на кваліфікований персонал у цьому секторі. Проте, наразі існує проблема нестачі адекватно підготовлених фахівців, зокрема, знань англійської мови, культурології, кулінарії, сервісу та управління
Описание: дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України є актуальним і важливим з метою забезпечення якісного розвитку галузі, підвищення її конкурентоспроможності та задоволення зростаючого попиту на кваліфікований персонал.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716
ISBN: 978-617-554-241-5
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.