Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716
Название: | Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України |
Другие названия: | Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України |
Авторы: | Сакаль, Тетяна Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | Сак спеціалісти, фахівці, готельно-ресторанний сектор України |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" |
Библиографическое описание: | Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України.аука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С.255-258 |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність наукового дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України визначаєть-ся рядом об’єктивних факторів, що впливають на цю сферу. Перш за все, готельно-ресторанна індустрія є однією з ключових галузей української економіки, яка постійно зростає та розвивається. Зро-стання туристичного потоку та розширення готельної мережі створюють попит на кваліфікований персонал у цьому секторі. Проте, наразі існує проблема нестачі адекватно підготовлених фахівців, зокрема, знань англійської мови, культурології, кулінарії, сервісу та управління |
Описание: | дослідження проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України є актуальним і важливим з метою забезпечення якісного розвитку галузі, підвищення її конкурентоспроможності та задоволення зростаючого попиту на кваліфікований персонал. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62716 |
ISBN: | 978-617-554-241-5 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сакаль Т., Корсак Р. - ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕКТОРІ УКРАЇНИ.pdf | 306.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.