Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62718
Название: Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузі
Другие названия: Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузі
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Кашка, Марія Юріївна
Ключевые слова: готельно-ресторанна справа, освітньо-професійна програма, сфера обслуговування, індустрія гостинності, фахівець, економічна ефективність, конкурентоспроможність.
Дата публикации: 2024
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузі. Причорноморські економічні студії. Науковий журнал Випуск 86. С. 201-205
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню сучасних тенденцій підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа», як чинник підвищення конкурентоспроможності галузі. Зростання міжнародного туризму та розвиток глобальних комунікаційних технологій відкривають нові можливості для готелів і ресторанів, але водночас ставлять перед ними і нові виклики. Сучасні гості очікують більшого, вони бажають отримати послуги від персоналу, який може створити для них неповторний досвід, враховуючи їхні індивідуальні потреби та побажання. Воєнні дії суттєво вплинули на попит на послуги готелів і ресторанів, що в свою чергу у подальшому вимагатиме адаптації від вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу та потребуватиме від фахівців знань у сфері кризового менеджменту. Та попри все сфера гостинності залишається привабливою для інвестиційної діяльності, а розуміння та врахування сучасних тенденцій у підготовці фахівців є і залишатиметься важливим елементом для підвищення конкурентоздатність галузі
Описание: Актуальність наукового дослідження сучасних тенденцій підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи визначається тим, що в нашій державі і у світі загалом відбуваються постійні зміни політичного, економічного, соціального та науково-технічного стану. Зростання міжнародного туризму та розвиток глобальних комунікаційних технологій відкривають нові можливості для готелів і ресторанів, але водночас ставлять перед ними і нові виклики. Саме тому сфера туризму та гостинності вимагають від фахівців у готельно-ресторанній справі нових навичок і знань. Фахівці повинні бути готові до роботи з різноманітними культурними та мовними контекстами, а також до роботи з різними форматами туризму, включаючи еко-, гастро- та культурний туризм
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62718
ISSN: 2524-0897
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.