Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62820
Title: Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців.
Other Titles: Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців.
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Keywords: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА, ФАХІВЦІ
Issue Date: 2024
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С. 241-246.
Abstract: Відмітимо, що готельно-ресторанна освіта в сучасному світі стає ключовим чинником у забезпеченні сталого розвитку галузі гостинності. Знання, навички та компетенції, набуті в процесі підготовки фахівців, визначають не лише їхню конкурентоспроможність на ринку праці, а й якість обслуговування в готелях, ресторанах та інших закладах гостинності. Інноваційні підходи до навчання, зосередженість на практичних аспектах та постійне оновлення програм дають можливість випускникам впевнено входити на ринок праці та ефективно впроваджувати нові технології та підходи
Description: Одним з ключових аспектів є впровадження інновацій у навчальні програми для підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи. Зокрема, важливо розглядати питання автоматизації процесів, використання новітніх технологій у галузі гостинності та розвиток цифрових навичок у здобувачів. Крім того, зміна у споживчих уподобаннях вимагає від фахівців готовності до розуміння та впровадження концепцій сталого розвитку та екологічної відповідальності у свою роботу
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62820
ISBN: 978-617-7825-86-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.