Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62820
Назва: Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців.
Інші назви: Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців.
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА, ФАХІВЦІ
Дата публікації: 2024
Видавництво: Видавництво УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С. 241-246.
Короткий огляд (реферат): Відмітимо, що готельно-ресторанна освіта в сучасному світі стає ключовим чинником у забезпеченні сталого розвитку галузі гостинності. Знання, навички та компетенції, набуті в процесі підготовки фахівців, визначають не лише їхню конкурентоспроможність на ринку праці, а й якість обслуговування в готелях, ресторанах та інших закладах гостинності. Інноваційні підходи до навчання, зосередженість на практичних аспектах та постійне оновлення програм дають можливість випускникам впевнено входити на ринок праці та ефективно впроваджувати нові технології та підходи
Опис: Одним з ключових аспектів є впровадження інновацій у навчальні програми для підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи. Зокрема, важливо розглядати питання автоматизації процесів, використання новітніх технологій у галузі гостинності та розвиток цифрових навичок у здобувачів. Крім того, зміна у споживчих уподобаннях вимагає від фахівців готовності до розуміння та впровадження концепцій сталого розвитку та екологічної відповідальності у свою роботу
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62820
ISBN: 978-617-7825-86-8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.