Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64161
Название: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ЧЕХІЇ
Другие названия: INNOVATIVE APPROACHES IN THE TRAINING OF HOTEL AND RESTAURANT SPECIALISTS: THE EXPERIENCE OF UKRAINE AND THE CZECH REPUBLIC
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: Україна, Чехія, професійна підготовка, готельно-ресторанний бізнес, гостинність, готельно-ресторанна справа, вища освіта, сфера обслуговування, спеціальність, інновації, методи.
Дата публикации: 2024
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Корсак Р. Інноваційні підходи у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи: досвід України та Чехії. Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького дер- жавного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, В. Ільницький, І. Зимомря]. – Дрогобич : Видавничий дім «Гельветика», 2024. – Вип. 75. Том 2. –211-218.
Серия/номер: 75;Том ІІ
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню інноваційних підходів у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи на прикладі досвіду України та Чеської Республіки. Автор зазначає, що підготовка фахівців з готельно-ресторанної справи в сучасному світі потребує впровадження інноваційних підходів для забезпечення високої якості освіти та відповідності випускників вимогам ринку праці. Досвід країн Європейського Союзу, зокрема Чехії, може бути корисним для реформування української системи освіти у цій галузі.
Описание: У статті зазначено, що Україна активно інтегрує європейські методи в свої навчальні програми, що передбачає впровадження дуальної системи освіти, де теоретичні знання поєднуються з практичною підготовкою на робочих місцях. Використання сучасних педагогічних методів, таких як інтерактивні технології, симуляції, та кейс-методи, дозволяють майбутнім фахівцям отримати практичні навички та підвищити свою конкурентоспроможність. Особлива увага приділяється оновленню навчальних програм відповідно до поточних тенденцій та потреб ринку праці
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64161
ISSN: ISSN 2308-4855 (Print)
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.