Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64161
Назва: | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ЧЕХІЇ |
Інші назви: | INNOVATIVE APPROACHES IN THE TRAINING OF HOTEL AND RESTAURANT SPECIALISTS: THE EXPERIENCE OF UKRAINE AND THE CZECH REPUBLIC |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | Україна, Чехія, професійна підготовка, готельно-ресторанний бізнес, гостинність, готельно-ресторанна справа, вища освіта, сфера обслуговування, спеціальність, інновації, методи. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Корсак Р. Інноваційні підходи у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи: досвід України та Чехії. Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького дер- жавного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, В. Ільницький, І. Зимомря]. – Дрогобич : Видавничий дім «Гельветика», 2024. – Вип. 75. Том 2. –211-218. |
Серія/номер: | 75;Том ІІ |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена дослідженню інноваційних підходів у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи на прикладі досвіду України та Чеської Республіки. Автор зазначає, що підготовка фахівців з готельно-ресторанної справи в сучасному світі потребує впровадження інноваційних підходів для забезпечення високої якості освіти та відповідності випускників вимогам ринку праці. Досвід країн Європейського Союзу, зокрема Чехії, може бути корисним для реформування української системи освіти у цій галузі. |
Опис: | У статті зазначено, що Україна активно інтегрує європейські методи в свої навчальні програми, що передбачає впровадження дуальної системи освіти, де теоретичні знання поєднуються з практичною підготовкою на робочих місцях. Використання сучасних педагогічних методів, таких як інтерактивні технології, симуляції, та кейс-методи, дозволяють майбутнім фахівцям отримати практичні навички та підвищити свою конкурентоспроможність. Особлива увага приділяється оновленню навчальних програм відповідно до поточних тенденцій та потреб ринку праці |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64161 |
ISSN: | ISSN 2308-4855 (Print) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК. ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ЧЕХІЇ.pdf | 361.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.