Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64973
Title: Державна підтримка підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості
Other Titles: State support for increasing international competitiveness of food industry
Authors: Замроз, М. В.
Keywords: галузь, агропродовольчий сектор, харчова промисловість, державна підтримка галузі, конкурентоспроможність, міжнародна конкурентоспроможність, industry, agro-food sector, food industry, state support of industry, competitiveness, international competitiveness
Issue Date: 2018
Publisher: Видавничий дім «Гельветика»
Citation: Замроз, М. В. Державна підтримка підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості / М. В. Замроз // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / редкол.: М. М. Палінчак (голов. ред.), В. П. Приходько, В. В. Химинець та ін. – Ужгород : Видавничий дім "Гельветика", – 2018. – Ч. 1, вип. 21. – С. 84–87. – Бібліогр.: с. 87 (5 назв); рез. укр., англ. URL http://www.visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/21_1_2018ua/20.pdf
Series/Report no.: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Abstract: У статті проаналізовано сутність конкурентоспроможності галузі та основні конкурентні переваги, що її формують. Досліджено структуру українського експорту харчової та агропродовольчої продукції України. Охарактеризовано основні напрями державної підтримки агропродовольчого сектору України. Запропоновано заходи державної підтримки підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості. Обґрунтовано напрями державного сприяння просуванню української харчової продукції на зовнішні ринки.
The essence of the industry’s competitiveness and the main competitive advantages that make up it are analyzed. The structure of Ukrainian food and food exports of Ukraine is researched. The main directions of the agro-food sector supported by Ukrainian state are described. Measures of state support for increasing the international competitiveness of the food industry are proposed. The directions of the Ukrainian food products promotion to foreign markets are substantiated.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64973
ISSN: 2413-9971
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 21 Частина 1 - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА ПІДВИЩЕННЯ.pdf356.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.