Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64973
Назва: Державна підтримка підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості
Інші назви: State support for increasing international competitiveness of food industry
Автори: Замроз, М. В.
Ключові слова: галузь, агропродовольчий сектор, харчова промисловість, державна підтримка галузі, конкурентоспроможність, міжнародна конкурентоспроможність, industry, agro-food sector, food industry, state support of industry, competitiveness, international competitiveness
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Замроз, М. В. Державна підтримка підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості / М. В. Замроз // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / редкол.: М. М. Палінчак (голов. ред.), В. П. Приходько, В. В. Химинець та ін. – Ужгород : Видавничий дім "Гельветика", – 2018. – Ч. 1, вип. 21. – С. 84–87. – Бібліогр.: с. 87 (5 назв); рез. укр., англ. URL http://www.visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/21_1_2018ua/20.pdf
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сутність конкурентоспроможності галузі та основні конкурентні переваги, що її формують. Досліджено структуру українського експорту харчової та агропродовольчої продукції України. Охарактеризовано основні напрями державної підтримки агропродовольчого сектору України. Запропоновано заходи державної підтримки підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості. Обґрунтовано напрями державного сприяння просуванню української харчової продукції на зовнішні ринки.
The essence of the industry’s competitiveness and the main competitive advantages that make up it are analyzed. The structure of Ukrainian food and food exports of Ukraine is researched. The main directions of the agro-food sector supported by Ukrainian state are described. Measures of state support for increasing the international competitiveness of the food industry are proposed. The directions of the Ukrainian food products promotion to foreign markets are substantiated.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64973
ISSN: 2413-9971
Розташовується у зібраннях:2018 / Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 21. Частина 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА ПІДВИЩЕННЯ.pdf356.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.