Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64973
Название: | Державна підтримка підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості |
Другие названия: | State support for increasing international competitiveness of food industry |
Авторы: | Замроз, М. В. |
Ключевые слова: | галузь, агропродовольчий сектор, харчова промисловість, державна підтримка галузі, конкурентоспроможність, міжнародна конкурентоспроможність, industry, agro-food sector, food industry, state support of industry, competitiveness, international competitiveness |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Видавничий дім «Гельветика» |
Библиографическое описание: | Замроз, М. В. Державна підтримка підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості / М. В. Замроз // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / редкол.: М. М. Палінчак (голов. ред.), В. П. Приходько, В. В. Химинець та ін. – Ужгород : Видавничий дім "Гельветика", – 2018. – Ч. 1, вип. 21. – С. 84–87. – Бібліогр.: с. 87 (5 назв); рез. укр., англ. URL http://www.visnyk-econom.uzhnu.uz.ua/archive/21_1_2018ua/20.pdf |
Серия/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті проаналізовано сутність конкурентоспроможності галузі та основні конкурентні переваги, що
її формують. Досліджено структуру українського експорту харчової та агропродовольчої продукції України. Охарактеризовано основні напрями державної підтримки агропродовольчого сектору України. Запропоновано заходи державної
підтримки підвищення міжнародної конкурентоспроможності харчової промисловості. Обґрунтовано напрями державного сприяння просуванню української харчової продукції на зовнішні ринки. The essence of the industry’s competitiveness and the main competitive advantages that make up it are analyzed. The structure of Ukrainian food and food exports of Ukraine is researched. The main directions of the agro-food sector supported by Ukrainian state are described. Measures of state support for increasing the international competitiveness of the food industry are proposed. The directions of the Ukrainian food products promotion to foreign markets are substantiated. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64973 |
ISSN: | 2413-9971 |
Располагается в коллекциях: | 2018 / Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 21. Частина 1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА ПІДВИЩЕННЯ.pdf | 356.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.