Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6631
Название: Профілактика аліментарного С-гіповітамінозу у дітей Закарпаття.
Другие названия: Prevention of alimentary C - hypovitaminosis in children from Transcarpathia region.
Авторы: Казакова, Римма Вікторівна
Мельник, Володимир Семенович
Горзов, Людмила Федорівна
Ключевые слова: аскорбінова кислота, гіповітаміноз, продукти харчування, профілактика
Дата публикации: 2014
Издательство: Науковий огляд
Библиографическое описание: Казакова Р. В. Профілактика аліментарного С-гіповітамінозу у дітей Закарпаття. [Електронний ресурс] / Р. В. Казакова,В.С.Мельник,Л.Ф.Булей // Науковий огляд. – 2014. - Т.3, №.2. - С.113-118.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вміст аскорбінової кислоти (АК) в продуктах рослинного походження, вирощених на території Закарпаття. Рівень цього мікронутрієнта визначали прямим хіміко - аналітичним методом в санітарно - гігієнічній лабораторії. Отримані результати порівнювали з показниками вмісту цього вітаміну в інших регіонах України, з офіційними таблицями хімічного складу харчових продуктів, що засвідчило відсутність відмінностей у вмісті АК у продуктах різних регіонів України, а також у ретроспективних дослідженнях.
Studied the content of ascorbic acid in foods of plant origin grown in Transcarpathia. The level of micronutrients were determined by direct chemical -analytical method of sanitary - hygienic laboratory. The results are compared with those of the vitamin content in other regions of Ukraine, the official table of the chemical composition of food products showed no difference in the contents of ascorbic acid in the products of different regions of Ukraine and in retrospective studies .
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6631
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри дитячої стоматології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
146-582-1-PB.pdf214.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.