Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66615
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T11:46:29Z | - |
dc.date.available | 2024-11-02T11:46:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т., Корсак Р. ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024.С. 215-218 | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8487-33-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66615 | - |
dc.description | Для готельно-ресторанного бізнесу – це означає необхідність адаптації до нових нормативних актів та стандартів. Впровадження НАССР допомагає закладам відповідати цим високим вимогам безпечності та якості, підвищуючи довіру споживачів та зміцнюючи свою репутацію на ринку. Велика кількість споживачів туристичних послуг є обізнаними в сфері безпеки харчових продуктів та все частіше очікують, що заклади громадського харчування будуть дотримуватися високих стандартів, аналогічних європейським. Впровадження НАССР дозволяє закладам готельно-ресторанного бізнесу відповідати цим очікуванням, підвищуючи довіру споживачів та зміцнюючи свою репутацію на ринку | uk |
dc.description.abstract | Євроінтеграційні процеси, що відбуваються в Україні відкривають нові можливості для підприємств нашої держави, включаючи готельно-ресторанний бізнес та спрямовані на гармонізацію національних стандартів з європейськими. Такі законодавчі зміни включають в себе вимоги до безпеки та якості харчових продуктів, що є одними з пріоритетних напрямків. Впровадження системи НАССР, яка є обов’язковою в країнах Європейського Союзу, стає необхідністю для українських закладів готельноресторанного бізнесу, щоб відповідати європейським стандартам і правилам | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | НАССР, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС | uk |
dc.title | ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.title.alternative | ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., КОРСАК Р._ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 400.67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.