Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66615
Название: ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Другие названия: ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Авторы: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: НАССР, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Дата публикации: 2024
Издательство: Посвіт
Библиографическое описание: Гуштан Т., Корсак Р. ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024.С. 215-218
Краткий осмотр (реферат): Євроінтеграційні процеси, що відбуваються в Україні відкривають нові можливості для підприємств нашої держави, включаючи готельно-ресторанний бізнес та спрямовані на гармонізацію національних стандартів з європейськими. Такі законодавчі зміни включають в себе вимоги до безпеки та якості харчових продуктів, що є одними з пріоритетних напрямків. Впровадження системи НАССР, яка є обов’язковою в країнах Європейського Союзу, стає необхідністю для українських закладів готельноресторанного бізнесу, щоб відповідати європейським стандартам і правилам
Описание: Для готельно-ресторанного бізнесу – це означає необхідність адаптації до нових нормативних актів та стандартів. Впровадження НАССР допомагає закладам відповідати цим високим вимогам безпечності та якості, підвищуючи довіру споживачів та зміцнюючи свою репутацію на ринку. Велика кількість споживачів туристичних послуг є обізнаними в сфері безпеки харчових продуктів та все частіше очікують, що заклади громадського харчування будуть дотримуватися високих стандартів, аналогічних європейським. Впровадження НАССР дозволяє закладам готельно-ресторанного бізнесу відповідати цим очікуванням, підвищуючи довіру споживачів та зміцнюючи свою репутацію на ринку
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66615
ISBN: 978-617-8487-33-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.