Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T12:09:56Z | - |
dc.date.available | 2024-11-02T12:09:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 223-227. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8487-33-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66619 | - |
dc.description | Інтеграція до європейського ринку відкриває широкі можливості для українського готельно-ресторанного комплексу, зокрема через залучення іноземних інвестицій. Європейські інвестори зацікавлені у розвитку нових ринків, і Україна, зі своїм багатим культурним та природним потенціалом, може стати привабливим напрямком для інвестицій. Це сприятиме модернізації інфраструктури, підвищенню якості послуг та створенню нових робочих місць, що є важливими факторами економічного зростання | uk |
dc.description.abstract | В умовах глобалізації та зростаючої конкуренції на міжнародному туристичному ринку, відповідність європейським стандартам якості (НАССР) є критично важливою для підвищення конкурентоспроможності українських готелів та ресторанів. Дослідження допоможе виявити ключові аспекти, які потребують модернізації та вдосконалення, включаючи сертифікацію, управління якістю, екологічні стандарти та технологічні інновації | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | Готельно-ресторанний комплекс, ЄС, євроінтеграція | uk |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ | uk |
dc.title.alternative | ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., КОРСАК Р., ГОДЯ І._ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ.pdf | 410.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.