Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66619
Title: ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ
Other Titles: ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ
Authors: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Keywords: Готельно-ресторанний комплекс, ЄС, євроінтеграція
Issue Date: 2024
Publisher: Посвіт
Citation: Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 223-227.
Abstract: В умовах глобалізації та зростаючої конкуренції на міжнародному туристичному ринку, відповідність європейським стандартам якості (НАССР) є критично важливою для підвищення конкурентоспроможності українських готелів та ресторанів. Дослідження допоможе виявити ключові аспекти, які потребують модернізації та вдосконалення, включаючи сертифікацію, управління якістю, екологічні стандарти та технологічні інновації
Description: Інтеграція до європейського ринку відкриває широкі можливості для українського готельно-ресторанного комплексу, зокрема через залучення іноземних інвестицій. Європейські інвестори зацікавлені у розвитку нових ринків, і Україна, зі своїм багатим культурним та природним потенціалом, може стати привабливим напрямком для інвестицій. Це сприятиме модернізації інфраструктури, підвищенню якості послуг та створенню нових робочих місць, що є важливими факторами економічного зростання
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66619
ISBN: 978-617-8487-33-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.