Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66619
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ |
Інші назви: | ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ |
Автори: | Гуштан, Тетяна Вікторівна Корсак, Роман Володимирович Годя, Іван Михайлович |
Ключові слова: | Готельно-ресторанний комплекс, ЄС, євроінтеграція |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 223-227. |
Короткий огляд (реферат): | В умовах глобалізації та зростаючої конкуренції на міжнародному туристичному ринку, відповідність європейським стандартам якості (НАССР) є критично важливою для підвищення конкурентоспроможності українських готелів та ресторанів. Дослідження допоможе виявити ключові аспекти, які потребують модернізації та вдосконалення, включаючи сертифікацію, управління якістю, екологічні стандарти та технологічні інновації |
Опис: | Інтеграція до європейського ринку відкриває широкі можливості для українського готельно-ресторанного комплексу, зокрема через залучення іноземних інвестицій. Європейські інвестори зацікавлені у розвитку нових ринків, і Україна, зі своїм багатим культурним та природним потенціалом, може стати привабливим напрямком для інвестицій. Це сприятиме модернізації інфраструктури, підвищенню якості послуг та створенню нових робочих місць, що є важливими факторами економічного зростання |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66619 |
ISBN: | 978-617-8487-33-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., КОРСАК Р., ГОДЯ І._ОСОБЛИВОСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ.pdf | 410.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.