Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66626
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T13:34:07Z | - |
dc.date.available | 2024-11-02T13:34:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024.С. 235-238 | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8487-33-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66626 | - |
dc.description | Однією з ключових переваг «ШІ» є можливість аналізу великих обсягів даних для прийняття обґрунтованих рішень. Наприклад, за допомогою алгоритмів машинного навчання готелі можуть аналізувати поведінку клієнтів, їхні вподобання та історію попередніх відвідувань, щоб надавати індивідуалізовані послуги та пропозиції. Це сприяє підвищенню рівня задоволеності клієнтів та створенню унікальних вражень від перебування в готелі чи ресторані | uk |
dc.description.abstract | Використання штучного інтелекту (ШІ) у готельно-ресторанному бізнесі відіграє важливу роль у підвищенні ефективності, покращенні якості обслуговування та створенні інноваційних рішень. «ШІ» дозволяє автоматизувати багато рутинних процесів, таких як бронювання номерів, управління інвентарем, обробка платежів та персоналізовані рекомендації для гостей. Це значно знижує навантаження на персонал, зменшує ризик помилок і підвищує загальну продуктивність підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | Штучний інтелект, готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.title.alternative | ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р._ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 402.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.