Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66626
Title: | ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ |
Other Titles: | ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Штучний інтелект, готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Корсак Р. ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024.С. 235-238 |
Abstract: | Використання штучного інтелекту (ШІ) у готельно-ресторанному бізнесі відіграє важливу роль у підвищенні ефективності, покращенні якості обслуговування та створенні інноваційних рішень. «ШІ» дозволяє автоматизувати багато рутинних процесів, таких як бронювання номерів, управління інвентарем, обробка платежів та персоналізовані рекомендації для гостей. Це значно знижує навантаження на персонал, зменшує ризик помилок і підвищує загальну продуктивність підприємства. |
Description: | Однією з ключових переваг «ШІ» є можливість аналізу великих обсягів даних для прийняття обґрунтованих рішень. Наприклад, за допомогою алгоритмів машинного навчання готелі можуть аналізувати поведінку клієнтів, їхні вподобання та історію попередніх відвідувань, щоб надавати індивідуалізовані послуги та пропозиції. Це сприяє підвищенню рівня задоволеності клієнтів та створенню унікальних вражень від перебування в готелі чи ресторані |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66626 |
ISBN: | 978-617-8487-33-1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р._ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 402.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.