Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66628
Title: | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
Other Titles: | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ |
Authors: | Леско, Василь Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | інновації, ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Леско В., Корсак Р. ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 254-257. |
Abstract: | Актуальність дослідження інноваційних підходів до планування ресторанного бізнесу зумовлена швидкими змінами в потребах споживачів та розвитком технологій. Сучасні клієнти шукають унікальні гастрономічні враження, що вимагає від ресторанів постійного оновлення концепцій та меню. Інновації у плануванні дозволяють не лише відповідати на ці запити, а й випереджати конкуренцію |
Description: | Інноваційні підходи до планування ресторанного бізнесу включають ряд стратегій і методів, які дозволяють адаптуватися до динамічного ринку і задовольняти потреби сучасних споживачів. Одним із основних напрямків є використання технологій для автоматизації процесів. Це включає системи управління запасами, он-лайнрезервування, мобільні додатки для замовлень та електронні меню. Впровадження таких технологій не тільки підвищує ефективність, але й робить взаємодію з клієнтами більш зручною і приємною |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66628 |
ISBN: | 978-617-8487-33-1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЛЕСКО В., КОРСАК Р._ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.pdf | 399.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.