Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66675
Title: ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ
Other Titles: ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ
Authors: Белоусова-Зомбор, Герда
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: цифрові технології, готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2024
Publisher: Посвіт
Citation: Белоусова-Зомбор Г., Корсак Р. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ.Розвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 197-200
Abstract: Актуальність дослідження полягає у стрімкому розвитку технологій та їхньому впливі на всі аспекти ведення готельно-ресторанного бізнесу, зокрема на управління персоналом. Сфера гостинності, яка є надзвичайно динамічною і конкурентною, потребує оптимізації процесів для підвищення ефективності роботи, покращення обслуговування клієнтів та адаптації до швидко змінюваних умов ринку. Цифрові технології, такі як автоматизовані системи управління персоналом, HR-аналітика, мобільні додатки для внутрішньої комунікації, стали необхідними інструментами для сучасного управлінця
Description: Однією з основних причин актуальності зазначеного дослідження є необхідність підвищення ефективності процесів управління. В умовах, коли обсяги інформації щодо персоналу постійно зростають, а операційні витрати необхідно оптимізувати, використання цифрових технологій допомагає спростити рутинні завдання, такі як облік робочого часу, планування графіків, оцінка продуктивності та навчання персо-налу. Автоматизація цих процесів знижує навантаження на HR-відділ і дозволяє керівникам зосередитися на більш стратегічних завданнях
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66675
ISBN: 978 -617 -8487 -33 -1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.