Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66675
Title: | ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ |
Other Titles: | ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ |
Authors: | Белоусова-Зомбор, Герда Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | цифрові технології, готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Белоусова-Зомбор Г., Корсак Р. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ.Розвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 197-200 |
Abstract: | Актуальність дослідження полягає у стрімкому розвитку технологій та їхньому впливі на всі аспекти ведення готельно-ресторанного бізнесу, зокрема на управління персоналом. Сфера гостинності, яка є надзвичайно динамічною і конкурентною, потребує оптимізації процесів для підвищення ефективності роботи, покращення обслуговування клієнтів та адаптації до швидко змінюваних умов ринку. Цифрові технології, такі як автоматизовані системи управління персоналом, HR-аналітика, мобільні додатки для внутрішньої комунікації, стали необхідними інструментами для сучасного управлінця |
Description: | Однією з основних причин актуальності зазначеного дослідження є необхідність підвищення ефективності процесів управління. В умовах, коли обсяги інформації щодо персоналу постійно зростають, а операційні витрати необхідно оптимізувати, використання цифрових технологій допомагає спростити рутинні завдання, такі як облік робочого часу, планування графіків, оцінка продуктивності та навчання персо-налу. Автоматизація цих процесів знижує навантаження на HR-відділ і дозволяє керівникам зосередитися на більш стратегічних завданнях |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66675 |
ISBN: | 978 -617 -8487 -33 -1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
БЕЛОУСОВА-ЗОМБОР Г., КОРСАК Р._ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 399.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.