Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66675
Название: ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ
Другие названия: ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ
Авторы: Белоусова-Зомбор, Герда
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: цифрові технології, готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2024
Издательство: Посвіт
Библиографическое описание: Белоусова-Зомбор Г., Корсак Р. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНОМУ БІЗНЕСІ.Розвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 197-200
Краткий осмотр (реферат): Актуальність дослідження полягає у стрімкому розвитку технологій та їхньому впливі на всі аспекти ведення готельно-ресторанного бізнесу, зокрема на управління персоналом. Сфера гостинності, яка є надзвичайно динамічною і конкурентною, потребує оптимізації процесів для підвищення ефективності роботи, покращення обслуговування клієнтів та адаптації до швидко змінюваних умов ринку. Цифрові технології, такі як автоматизовані системи управління персоналом, HR-аналітика, мобільні додатки для внутрішньої комунікації, стали необхідними інструментами для сучасного управлінця
Описание: Однією з основних причин актуальності зазначеного дослідження є необхідність підвищення ефективності процесів управління. В умовах, коли обсяги інформації щодо персоналу постійно зростають, а операційні витрати необхідно оптимізувати, використання цифрових технологій допомагає спростити рутинні завдання, такі як облік робочого часу, планування графіків, оцінка продуктивності та навчання персо-налу. Автоматизація цих процесів знижує навантаження на HR-відділ і дозволяє керівникам зосередитися на більш стратегічних завданнях
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66675
ISBN: 978 -617 -8487 -33 -1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.